Mind in Balance biedt verschillende workshops aan. Hieronder vind je de meest populaire van dit moment. Onder de link onderwerpen vind je het complete aanbod van workshops.

 

Via inzicht en beleving naar zelfontwikkeling

Iedereen heeft wel eens het gevoel tekort te schieten in bepaalde situaties. Dit kan variëren van te weinig zelfvertrouwen hebben in sociale situaties, te weinig doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken of het vermogen te missen om door één deur te gaan met die vervelende collega. Vaak kunnen we prima leven met dit soort beperkingen, maar het zou wel heel fijn zijn om hier meer controle te gaan ervaren.

Het doel van deze workshop is dan ook om een completer persoon te worden. Je leert je sterke kanten nog verder uit te breiden en tegelijkertijd ga je werken aan minder sterke kanten van jezelf die je wilt ontwikkelen. Dit geeft je het gevoel meer grip te hebben op alles wat er in je dagelijks leven gebeurt, zowel op het werk als in privé situaties. Iedereen heeft het vermogen om zichzelf te ontwikkelen en het ontdekken van dit potentieel opent nieuwe deuren en geeft veel voldoening.

De workshops zijn praktisch van aard. Je gaat eerst inzicht creëren in je eigen situatie en je doet oefeningen die je helpen om tot ontwikkeling te komen. De trainer zal je ondersteunen, uitdagen en helpen om tot nieuwe inzichten en ervaringen te komen.

Aantal personen: maximaal 10.
Aantal workshops: 3
Kosten €150 (incl. BTW)
Data en tijden: Wordt nog bekend gemaakt
Locatie: Wordt nog bekend gemaakt                                                 

                              

 

Beter communiceren, meer bereiken

 Iedereen maakt waarschijnlijk dagelijks wel momenten mee waarbij de communicatie met anderen niet lekker loopt. Er kunnen gemakkelijk misverstanden ontstaan en soms loopt dit zelfs uit in ruzies of het elkaar stilzwijgend negeren. 

Het gaat vaak niet alleen om wat je zegt, maar ook om hoe je iets zegt, het non-verbale deel van communicatie. Met relatief eenvoudige technieken kun je veel verbetering aanbrengen in je manier van communiceren, zowel verbaal als non-verbaal. Hiermee bereik je dat je duidelijker overkomt en zorg je dat er minder snel wrijvingen ontstaan tijdens communicatie met anderen.

De workshop biedt je veel oefeningen en technieken, die licht werpen op je eigen manier van communiceren en hoe je tot betere resultaten kunt komen. Zelfs lastige situaties hoef je nu niet meer uit de weg te gaan, omdat je veel beter weet hoe je dit aan kan pakken. Ook is er veel aandacht voor praktijksituaties van de deelnemers. Door het oefenen en toepassen zul je merken dat communicatie een heel creatief proces is, dat op de juiste manier toegepast je invloed op anderen enorm kan vergroten.

Aantal personen: maximaal 10.
Aantal workshops: 3
Kosten €150 (incl. BTW)
Data en tijden: Wordt nog bekend gemaakt
Locatie: Wordt nog bekend gemaakt                                                             

                                                                                                                      

     

                                      

 

                                                              

Succesvol verkopen

Iets kunnen verkopen is een kunst op zich. Veel mensen krijgen er dagelijks mee te maken op hun werk. Niets is irritanter dan een opdringerige verkoper, waar je nauwelijks meer vanaf lijkt te komen. Het grote probleem is dat de meeste verkopers niet goed lijken te weten waar het nou eigenlijk om gaat bij verkoop. Ze hebben vaak alleen geleerd om op overtuigende wijze een product of dienst aan de man te brengen. Dit kan soms best tot redelijke resultaten leiden, maar vaak laat je met deze techniek een hoop potentiële verkopen liggen.

Het geheim van succesvolle verkoop is te vinden in het contact dat je maakt met de klant en het gevoel van de klant dat hij zelf komt tot een koopbesluit, zonder dat dit door een ander opgedrongen wordt. Vanuit het gevoel begrepen te worden door een prettige gesprekspartner, zal een potentiële klant sneller overgaan tot het kopen van iets.

In deze workshop zal veel aandacht worden besteed aan het opbouwen van gesprekken waarin een klant zich gewaardeerd en begrepen voelt. Er zullen technieken aan bod komen om dit klantcontact te maken en de klant te sturen, zonder dat deze dit als hinderlijk ervaart. Ook zul je gaan zien waar je sterke en zwakke kanten liggen en leren om dit zo effectief mogelijk in te zetten. Vanuit minder dwang en door meer te komen in de wereld van de klant gaat het plezier en het aantal geslaagde verkoopgesprekken in een stijgende lijn komen. De workshop is zowel voor telefonische als voor face to face verkoop bestemd.

Aantal personen: maximaal 10.
Aantal workshops: 3
Kosten €150 (incl. BTW)
Data en tijden: Wordt nog bekend gemaakt
Locatie: Wordt nog bekend gemaakt