Wat is Coaching?

Coaching is bedoeld voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen. Bij coaching stel je jezelf doelen die je wilt bereiken en dan ga je samen met de coach naar die doelen toewerken. 
De doelen waarbij Mind in Balance helpt ze te realiseren kunnen heel sterk variëren. Zo kan je bijvoorbeeld werken aan meer zelfvertrouwen, het leren stellen van grenzen, beter time management, omgaan met stress en druk, gevoelens leren uiten, communicatieve vaardigheden ontwikkelen, beter leren verkopen of leren solliciteren. 
Maar ook doelen als: afvallen, stoppen met roken, loskomen van depressieve gevoelens, relatieproblemen oplossen, loskomen van angsten, fobieën en neurosen, hulp bij burnout klachten en loskomen van verslavingen.
Alle gebieden in je leven die je anders wil beleven of waar je meer uit wil halen kunnen onderdeel zijn van coachsessies die je helpen dit te realiseren.
 
 
Aanpak Mind in Balance
 
Mijn aanpak is confronterend en doelgericht, maar tegelijkertijd ook vriendelijk en met gevoel voor humor. Ik wil je tot onverwachte inzichten in jezelf brengen, waardoor je jezelf en je omgeving anders gaat ervaren. Vanuit die inzichten en een nieuwe beleving van jezelf kun je komen tot je gewenste resultaten.
Mijn achtergrond in de psychologie zorgt ervoor dat ik je kan helpen om je eigen patronen volledig te doorzien. De insteek blijft wel positief, zodat het geen uitputtende analytische sessies gaan worden. Werken vanuit je sterke kanten en talenten en van daaruit je ontwikkelpunten aanpakken.
Oefening en beleving staan centraal. Door in de sessies concreet aan de slag te gaan met lastige situaties, kom je tot diepgaande en blijvende veranderingen. Dit leren door beleving is een zeer effectieve aanpak van Mind in Balance. Onder krachtige werkwijze kun je hier meer over lezen.
Alles is praktisch toepasbaar en kan gelijk in het dagelijks leven worden ingezet.
Deze vorm van coaching werkt krachtig en geeft blijvende resultaten. Ik ben slechts de aangever, maar jij zult gaan inzien en ervaren hoe je zelf het vermogen bezit tot constructieve verandering te komen.
 
 
Realiseer je doelen
 
Het voordeel van goede coaching is dat je daar blijvend profijt van hebt. Het is een proces waarbij je zelf tot ontwikkeling komt. Je zult gaan merken dat het toepasbaar is op bijna alle gebieden van je leven. Het aantal sessies dat je nodig hebt hangt af van je coachvraag en van hoe snel je in staat bent het geleerde succesvol toe te passen. Meestal is de richtlijn dat je doel binnen 5 tot 10 sessies behaald kan zijn. 
Coaching door Mind in Balance is een mooie kans om grote stappen te maken en je doelen te realiseren!
 
                

De kosten per sessie van ruim een uur bedragen €80 (incl. BTW).